Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 talls macos de bacallà desalat
- 8-10 alls
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Farina
12 racions
Elaboració
Enfarinem el bacallà i el passem per la paella amb l'oli ben calent per les dues cares fins que ens quedi dauradet.
A la mateixa paella i al mateix oli afegim els alls tallats a làmines i quan estiguin ben daurats tirarem el pebre vermell
dolç i removem ràpid per que no es cremi.
Retirem del foc i posem els trossos de bacallà a una safata per enfornar-ho amb el fregit d'alls i pebre vermell.
Ho deixarem uns 4 mijnuts a 180º.
També podem posar-hi una mica de julivert picat per sobre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3340 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.