Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 8 talls macos de bacallà desalat
  • 8-10 alls
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Farina

12 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà i el passem per la paella amb l'oli ben calent per les dues cares fins que ens quedi dauradet.
A la mateixa paella i al mateix oli afegim els alls tallats a làmines i quan estiguin ben daurats tirarem el pebre vermell
dolç i removem ràpid per que no es cremi.
Retirem del foc i posem els trossos de bacallà a una safata per enfornar-ho amb el fregit d'alls i pebre vermell.
Ho deixarem uns 4 mijnuts a 180º.
També podem posar-hi una mica de julivert picat per sobre.

30min


Recepta de cuina de Bacallà a la llauna
Aquest oli amb un bon pà mmmm!
per Núria Valls

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: